Manea zateklo pitanje novinara: "Nisam prava osoba da pričam o njemu"

Šta misli o situaciji Lewandowskog?

Manea zateklo pitanje novinara: "Nisam prava osoba da pričam o njemu"

Edmir Škorić

Sadio Mane nedavno je došao u Bayern, pošto je doveden iz Liverpoola kao velika zvijezda ljetnog prijelaznog roka.

Senegalski reprezentativac bez dileme će biti od velikog značaja u igri i rezultatima Bavaraca, ali sada se najviše u Minhenu čeka konačna odluka u slučaju Roberta Lewandowskog i hoće li Poljak ostati ili na kraju ipak preći u Barceloni jer je prethodno odbio novi ugovor s njemačkim prvakom.

Jedan od njemačkih novinara upitao je Manea o situaciji Lewandowskog i da li smatra da bi trebao da ostane u Bayernu ili da ide u Barcelonu.

"Nisam prava osoba da pričam o njemu i o tome šta bi klub sada trebao učiniti. Nema sumnje da je Robert Lewandowski jedan od najboljih napadača na svijetu", rekao je Mane.

U srijedu je njemački "Bild" objavio da je Barcelona dala treću ponudu za Lewandowskog. Katalonci su u prijedlogu naveli mogućnost plaćanja Bayernu 40 miliona eura plus bonusi u iznosu od pet miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema riječima njemačkih novinara, ovo bi mogao biti iskorak u pregovorima. Ponuđeni iznos transfera već se približava 50 miliona eura, a to je limit koji mogu prihvatiti u Minhenu. Sada može doći do sastanka predstavnika oba kluba i konkretnih razgovora oko transfera.

Barcelona je odlučna da stane na toj ponudi, a po svemu sudeći Bayernu će ona biti sasvim prihvatljiva.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senja
Eto ti znaš šta će Bayernu biti prihvatljivo, moronu glupi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi