Barcelona poslala posljednju ponudu za Lewandowskog

Čeka se odgovor

Barcelona poslala posljednju ponudu za Lewandowskog

Edmir Škorić

Barcelona svim silama pokušava da kupi Roberta Lewandowskog.

Najbolji strijelac Bayerna i Bundeslige želi da ode u Barcelonu i iskusni 33-godišnji Poljak već je davno čelnicima Bayerna rekao da nema namjeru ostati i da želi da ga prodaju tokom ovog prijelaznog roka, iako ima još godinu dana ugovora.

Bayern nije uspio da mu nađe adekvatnu zamjenu, ako ne računamo Sadija Manea koji je ipak krilni a ne centralni napadač, što nikako ne ide u prilog Kataloncima. Bavarci traže 50 milion aeura, ali je Barcelona spremna platiti 40 miliona eura uz pet dodatnih miliona kroz bonuse.

Vjeruje se da ekipe nikada nisu bile bliže dogovoru, a ovo bi ujedno mogla da bude i posljednja ponuda i teško da će, kakav god odgovor iz Minhena dođe, španski tim biti spreman da ponudi više.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S obzirom da bi bio jako nezadovoljan godinu dana prije isteka ugovora, sve su prilike da će Bayern reći 'da' i tako Lewandowskom poželjeti sreću u jednom potpuno novom izazovu u karijeri.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi