Mane nije naučio lekciju: Senegalac ponovo na meti pljačkaša

Dok je igrao protiv Bayerna...

Mane nije naučio lekciju: Senegalac ponovo na meti pljačkaša

Dok je Sadio Mane sa svojim Liverpoolom igrao prvu utakmicu 1/8 finala Lige prvaka protiv Bayerna, pljačkaši su iskoristili priliku i "upali" u njegovu kuću.

Do provale u Maneovu kuću u Allertonu (južni Liverpool) došlo je u utorak između 18:00 i 23:45 sati, dok je 26-godišnji fudbaler bio na Anfieldu.

U kući u vrijeme provale nije bilo nikoga, a iz iste su otuđeni satovi, mobiteli, te ključevi od automobila.

Dok traju forenzička ispitivanja i istražne radnje, inspektor Phil Mahon je dao kratku izjavu o incidentu i između ostalog istakao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znamo da su konkretno satovi velike materijalne vrijednosti, a na sve osobe kojima je možda ponuđena prodaja predmeta koji potiču iz ove provale apelujemo da kontaktiraju policiju".

Inače, ovo nije prvi put da se Mane našao u ovakvoj situaciji. Naime, u njegovu kuću je provaljeno i u novembru 2017. godine dok je na Anfieldu igrao susret Lige prvaka protiv Maribora.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

a.sijak1
A ruka Madzukica mislim da je trebak da gleda far direktno ga u ruku pogodila lopta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi