Mane o Pepovoj izjavi: Briga me, nastavit ću to da radim
Foto: EPA

Neće mijenjati stil igre

Mane o Pepovoj izjavi: Briga me, nastavit ću to da radim

Fudbaler Liverpoola Sadio Mane nije ostao dužan Pepu Guardioli.

Naredno kolo Premier lige donijet će upravo sudar između Manchester Cityja i Liverpoola, a govoreći o samoj utakmici, Mane nije mogao da ne spomene izjavu kako je dao Guardiola na njegov račun.

Guardiola je izjavio kako je "Mane strašan talenat, ali da uz fudbal ima i talenat za glumu", misleći na simuliranje, a nakon što se tim riječima usprotivio Jurgen Klopp, sada je odgovor stigao i od Senegalca.

"Hoće li mi simuliranje donijeti penal? Ako hoće, onda ću nastaviti to raditi. Što da ne?", našalio se Mane, pa potom se osvrnuo na prethodni meč s Aston Villom u kojem je padom u šesnaestercu također tražio najstrožiju kaznu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Protiv Aston Ville je bilo kontakta, nisam dobio penal, ali jesam žuti karotn. I to je u redu, nemam nikakav problem. Ako se dosudi penal - super, ako ne - ništa. Ne namjeravam da mijenjam stil igre. Nastavit ću isto kao i do sada", dodao je Mane.


Predstojeći derbi između Manchester Cityja i Liverpoola se, podsjetimo, igra u nedjelju s početkom u 17.30 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Mane je trenutno jedan od najbolji fudbalera svijeta i to Gardioli smeta. Sto ne kaze za *****a sterlinga sto se on valja ili pola njegovih igraca kad imaju bolji rezzultat samo glume i vrijeme kradu
3 0
izvoristine
Ruzno je vidjeti glumu na terenu ma bilo od koga. Vjerovatno da nije u muslimanskoj vjeri lagati za faul ako faul ne postoji. E sad da li Mane laze tj. glumi ili su preksaji stvarni tesko je presuditi. Ipak mislim da ponekad pretjera i da on kao covjek koji klanja 5 vakat namaza ne bi trebao to da radi.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi