Mane: Pobijedit ćemo Manchester United

Napadač Liverpoola optimista

Mane: Pobijedit ćemo Manchester United

Fudbaleri Liverpoola i Manchester Uniteda sutra će od 21.00 sati igrati najveći derbi Engleske.

Senegalac iz redova Liverpoola Sadio Mane veliki je optimista pred ovaj meč i poručuje da će njegov tim pobijediti Manchester United.

"Pobijedit ćemo Manchester United. Naravno da tako mislim. Svi vjerujemo u to", rekao je Mane pa se osvrnuo i na svoj transfer u Liverpool.

"Da budem iskren, mnogo ekipa interesovalo se za mene i na ljeto 2015. godine, ali tada sam odlučio ostati u Southamptonu. Interesovanje drugih klubova dalo mi je veće samopouzdanje na terenu. Znao sam da je to zbog mog napornog rada i truda. Trener Southamptona Ronald Koeman nije želio da odem i ja sam mu rekao da nije pravi trenutak za odlazak te da ću ostati. Naredne godine stigao je poziv Liverpoola i nisam mnogo razmišljao. Znao sam da je to taj trenutak", rekao je Mane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mane je ove sezone odigrao šest mečeva u Premiershipu te je postigao tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi