Manev opet u Veležu? Odgovor na pitanje koje kopka mnoge dao je Dudić

Poslije meča nad Radnikom

Manev opet u Veležu? Odgovor na pitanje koje kopka mnoge dao je Dudić

A. Čaušević

Dok je igrao u Premijer ligi Kosta Manev je bio među najboljim defanzivcima, ali je po isteku ugovora odlučio da napusti Velež. 

Manev je i nekoliko mjeseci nakon odlaska još uvijek bez kluba, a posljednjih dana je ponovo aktuelna priča da bi opet mogao obući dres Rođenih.

Na pressici poslije utakmice sa Radnikom novinari su pitali Feđu Dudića kolika je mogućnost da odlični štoper iz Sjeverne Makedonije ponovo zaigra za Mostarce.

Dudić je odgovorio da Velež traži štopera, ali nije sa sigurnošću utvrdio da će to biti Manev jer je više igrača u opticaju.

"Mi ćemo tražiti još jednog defanzivca do kraja zimskog prijelaznog roka, vidjet ćemo hoće li to biti Manev ili Zolotić ili neko treće. Dovodili smo igrače kada smo procijenili da su za nas. Stalno je bio pritisak zašto nema igrača, ja sam takav. Ja sam takav, ako dovedem igrača onda znam da je pojačanje za Velež i da vrijedi", rekao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Perspektivni stručnjak je dodao da se još uvijek čeka određena dokumentacija iz Turske za Nemanju Anđušića, ali je optimistačan i vjeruje da će ovog ofanizivca imati na raspolaganju protiv Borca u sljedećem kolu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
SDA PROJEKAT
3 30
Matic
Pijacari pokrali plate igracima pa im sada vracaju sa kamatom samo da nebi doslo do suda.
2 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi