Mangala: City želi da potpiše Pogbu

Voljeli bi ga na Etihadu

Mangala: City želi da potpiše Pogbu

E. Škorić

Francuski nogometni reprezentativac Paul Pogba zanimljiv je Manchester Cityju.

City i Barcelona se čine kao najizgledniji kandidati za dovođenje Pogbe, čija se vrijednost procjenuje na oko 60 miliona funti.

Njegov sunarodnjak, ujedno igrač Cityja, Elaquim Mangala kaže kako bi na Etihadu voljeli da potpišu Pogbu.

“Paul je sjajan igrač koji ima sve. City bi ga volio dovesti. Poznajem ga dobro, igrali smo i u mladoj selekciji Francuske zajedno. On je sjajan momak i jako zreo - i na terenu i izvan njega”, rekao je Mangala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Osvojio je Seriju A, igrat će finale Lige prvaka i to je puno za jednog tako mladog igrača”, dodao je bivši igrač Porta.

Pogba je igrao tri godine u Manchesteru, ali ga se United prelako odrekao.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.