6

Komentari (6)

E.Car
Lijepo bi bilo da bude rezultat 4:3 poslije puno preokreta za Želju i da nam to bude prekretnica i da do kraja sezone sve pobijedimo i izborimo Evropu!!! Ali, lijepi snovi... odoh spavat!!!
Hadzija123
Sve nekakve teorije zavjere pa ne kuje se to tako na jednoj utakmici danas bi kiksali ili Igman ili Tuzla da to tako ide,evo ja kao manijac prognoziram rezultat 0:0 mozda slucajnonpadne jedan gol sad na cijoj strani to Bog zna.
Malac
Vi ste budale realno 0-3
velez mo
Utakmica ce biti paklena,po kvoti mi vuce na kec,onako realno nevidim Želju u Federalnoj,sto mogli uraditi,uradit ce kuci,vani su katastrofalni.Sutra ce sve uraditi da dobiju
CRVENIDJAVOLI1922
@velez mo nego šta ćemo prijatelju mi sutra koja ti je prognoza **** OVE.
hzsg
U pravu su Velez -mo, SVE naginje na keca, SAMO NISI REKAO ZBOG CEGA, evo ja cu reci, zbog mogucnosti da nam zeljkan ispadne iz lige, zbog delegiranog sudije, zbog ulozenog novca od strane NSBiH u stadion Grbavicu itd. NECE SE DOZVOLITI DA SARAJEVO POBJEDI, a ZELJANI BOD NISRA NE ZNACI.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti