Za sutrašnji derbi ostao tek mali broj ulaznica, stiglo je saopštenje Manijaka i Hordi Zla
Sa posljednjeg vječitog derbija na Koševu

Očekuje se vatrena atmosfera

Za sutrašnji derbi ostao tek mali broj ulaznica, stiglo je saopštenje Manijaka i Hordi Zla

S. Mlaćo

FK Željezničar sa 11. pozicije ulazi u vječiti derbi koji se igra sutra od 18:45 sati.

Nikada ranije se to nije desilo i jasno je da je na Plavima veliki pritisak. Moraju krenuti po pobjedu, trenutno su na poziciji koja vodi u niži rang, a rival je ljuti rival sa Koševa.

Sigurno će navijači Željezničara dati maksimum, ali i njihovi protivnici, no jedna stvar je sigurna.

Grbavica će biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a Željezničar je sada saopštio da je ostao tek mali broj ulaznica u prodaji za sjevernu i južnu tribinu.

"U prodaji je još ostalo 406 ulaznica za sjevernu i 254 ulaznice za južnu tribinu. Prodaja se nastavlja sutra u 11:00 sati", naveli su sa Grbavice.

Sigurno da će karte nestati u kratkom roku, jer će svi koji su ostali bez iste do sada požuriti da u juarnjim satima odmah riješe problem.

Oglasi

Vatreno će biti na Grbavici, a poziv su danas svojim članovima uputili i pripadnici dvije navijačke skupine, Manijaci i Horde Zla.

"Sutra nas na našoj Grbavici očekuje derbi sa gradskim rivalima.

U sezoni koja je već sada za zaborav, bodovi iz sarajevskog derbija bi nam itekako značili u borbi za opstanak.
Sutra, kao nikada ranije željovci moraju biti 90 minuta na nogama, da bi u grotlu Grbavice Željo bio u prilici uzeti pun plijen od favorita na papiru.
Na Jug uđite sat ranije, zauzmite mjesta i pozorno slušajte upute momaka sa šipke" naveli su popularni Manijaci.

Navijači Sarajeva će u korteu put Grbavice.

Sve ulaznice za derbi su rasprodane!

[OBAVJEŠTENJE] Sve ulaznice za derbi su rasprodane! Okupljanje za derbi je zakazano od 15 do 15:30 sati na parkingu kod Mosta Suade i Olge, odakle ćemo skupa krenuti ka stadionu Grbavica.

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Saturday, March 2, 2024
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Okupljanje za derbi je zakazano od 15 do 15:30 sati na parkingu kod Mosta Suade i Olge, odakle ćemo skupa krenuti ka stadionu Grbavica", navodi se na stranici UNFKS Horde Zla.

Nadamo se da neće biti incidenata i da će derbi proći uz fer i korektno ponašanje svih prisutnih na tribinama, ali i onih na terenu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Utakmica ce biti paklena,po kvoti mi vuce na kec,onako realno nevidim Želju u Federalnoj,sto mogli uraditi,uradit ce kuci,vani su katastrofalni.Sutra ce sve uraditi da dobiju
4 1
E.Car
Lijepo bi bilo da bude rezultat 4:3 poslije puno preokreta za Želju i da nam to bude prekretnica i da do kraja sezone sve pobijedimo i izborimo Evropu!!! Ali, lijepi snovi... odoh spavat!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi