Nezadovoljni igrom

Manijaci igračima: "Igrajte pi***ce, vi ste obični klošari"

Dino Kurbegović

Nogometaši Željezničara još jednom su razočarali armiju svojih navijača, koji su i danas u velikom broju stigli na Pirotu.

Manijaci su od početka do kraja utakmice pružali ogromnu podršku igračima u plavom dresu, ali to očito nije bilo dovoljno, tako da su na kraju morali priznati poraz od bolje ekipe.

Nakon utakmice navijači kluba s Grbavice, njih više od 500 koliko ih je danas bilo na Piroti, pozvalo je igrače da se ispričaju za još jedno sramotno izdanje. Nakon što su ih izviždali, počele su uvrede i psovke.

Sportski direktor Haris Alihodžić također je izviždan od strane navijača, koji ga smatraju jednim od krivaca za loše rezultate u ovoj sezoni.

Na kraju se Pirotom orilo "Igrajte pi*kice, svi ste vi obični klošari", a igrači su pognutih glava otišli u svlačionicu, gdje su ostali dugo vjerovatno razočarani svojom igrom i na kraju porukom navijača.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.