Gušo: Siguran sam da nećemo primiti gol od Belgije

Optimistična izjava trenera bh. golmana

Gušo: Siguran sam da nećemo primiti gol od Belgije

Trener golmana u reprezentaciji Bosne i Hercegovine Adnan Gušo je veoma optimistično najavio predstojeći duel na Grbavici protiv Belgije.

Legendarni golman Željezničara tvrdi da je atmosfera u ekipi odlična i da su naši golmani u dobroj formi, a siguran je i da će naša mreža ostati netaknuta na Grbavici.

"Važno je da svi brane u klubovima i da su u dobroj formi. Bitno  je da naša mreža ostane netaknuta a ja sam siguran da će tako biti te da mi možemo postići bar jedan pogodak“, prilično je smjelo izjavio Adnan Gušo.

Nakon jučerašnjeg opuštanja na Trebeviću, naši reprezentativci su danas nastavili sa redovnim trenažnim aktivnostima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Prvi od planirana dva treninga Zmajevi su odradili u Termama, umjesto u Trening kampu FK Sarajevo, gdje će trenirati u poslijepodnevnim satima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije