"Zar je to sve što je ostalo..."

Manijaci nakon poraza od Zrinjskog

"Zar je to sve što je ostalo..."

E. Škorić

Navijači Željezničara ne mogu da budu zadovoljni trenutnim rezultatima.

Željezničar je do prije nekoliko sezona osvajao trofeje i bio konstantno u vrhu, no posljednjih sezona to i nije slučaj. Klub je u sve goroj i težoj financijskoj situaciji, a to se naravno odrazilo i na same igre i rezultate, ali i kvalitet ovog tima.

Nakon 3:0 poraza od Zrinjskog u današnjem derbiju 15. kola Premijer lige BiH, navijači su ipak pozdravili igrače, podržali ih pjesmom "I da gubiš 10:0 pjesma bi se opet čula...", dok su sveukupno situaciju u svom najdražem timu otpjevali stihovima "Zar je to sve što je ostalo...".

Nadaju se naravno nekim boljim danima, a do tada će sa južne tribine, kao i uvijek, bodriti svoje igrače i davati im podršku, bez obzira ko nosio dres njihove svetinje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Manijaci su, shodno epidemiološkim mjerama, počeli da putuju na gostovanja, pa su u Posušju nedavno bodrili svoj tim u porazu od Posušja, a moguće je da će u nedjelju Plave bodriti protiv Rudara u Prijedoru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ja_doso_nako
Manijaci, nisam vas ljubitelj ni malo, ali svaki respekt za ovaj potez. Osvjezenje je vidjeti ovakav potez nasprem standarnom ****vanju i psovanju igracima. Svaka cast.
20 0
Husrefbeg22
Dok se mi medusobno grizemo skutori i dodikovci kupe pehare.
17 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi