Jasan stav pristalica FK Željezničar

Manijaci nisu za fudbal bez navijača

11

Komentari (11)

Asam85
I da dodam, valjda su se Manijaci na ovo odlućili spoznajom da kvalifikacija za EL, a vjerovatno i za LP neće biti. Kako smo licemjerni postali.
Asam85
Ugasite se svi i onako na silu živite. Od kriminala u BiH nije ništa procvjetalo pa neće ni fudbal, mislim osim kriminala. Navijač sam Želje, ali ako je nas ovo pogodilo, pogodilo je i druge, mada kažem svi smo mi i ranije bili kokuzi.
Samoiskreno
Apsolutno ispravno, ponistiti sezonu ili je odigrati do kraja.
Santi
Prosjek Zelje, koji je najveci u ligi je 4000 gledalaca po tekmi. Navijacka tribina gdje se doticna skupina oglasila u prosjeku ima 500 ljudi na utakmici. Pri tome ih pola ne placa kartu, stete klubu sa bakljama i politickim parolama. Smijesno kakav su dopis izdali.
Matija Matko
U prevodu kone nam cestitale titulu. Fer i sportski potez. Hvala.
milivoje
Karnuli ti son i tata a i ja sestru
Denchi
Cekaj sad su protiv nastavka? Mora da je neko rekao da love nema i da je upitno i organizovanje 1 tekme a kamoli 11 i kup.... Daj pusti je Dzemidzicu da ih u tabut spustimo :)
Zeleni_zub
@Matic nemoj puno da kakis. Ti ko fol otjerani funkcioneri su napravili dubiozu pa pobjegli. Nije ih niko s tenkovima mogao otjerati dok su se krcmili milioni koje su zatekli na racunu na raznorazna megapojacanja tipa Elsnera. Kad je para nestalo, a zeljo usao u najvecu seriju poraza ovog milenija, onda su podvili rep i vruc krompir prepustili onom ko je bio spreman da spasava
milivoje
Mrš u Rajlovac!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.