5

Komentari (5)

Roodjeniiiiii
Do danas sam govorio kako su manijaci top kao navijaci,organizovani i sve. Ali vise nemam to misljenje. Ne postoji izgovor, rezultat niti termin niti bilo sta vrijedno napustanja tribine i momaka na terenu. Druga stvar ovi vam skutori napadnu djecu vase kadete u Mostaru, vi im ne vratite nicim. Slabu poruku o sebi saljete drugima bgm.
Lenox
Zato što je raji pun khurac utakmica u našoj ligi. To prvenstveno mislim na grad Sarajevo. Na Koševu je katastrofa od posjete godinama, zato što klubovi iz Sarajeva ne mogu da prate apetite i zahtjeve navijača. Ljudi neće da gledaju da je njihov klub prosječan ili ispodprosječan u ako ne i najgoroj ligi u evropi. Lopovluk i javašluk u oba kluba, bez ikakve vizije i pobjedničkog mentaliteta.
Direktor
Koja glupost, pa ne igra se fudbal samo za navijace koji dođu na stadion, bas promasena parola.
hzsg
Šta drugo covjek da ocekuje od navijaca malog prigradskog kluba.
Nek_komsiji_crkne_krava
Pa cekaj a kakvi su ovi iz ovog drugog Sarajevskog kluba? Kao oni su OK? Daj budi bar malo objektivan kad vec nisi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.