Navijači FK Željezničar istakli zanimljivu parolu pred meč s HŠK Zrinjski

Manijaci reagovali

Navijači FK Željezničar istakli zanimljivu parolu pred meč s HŠK Zrinjski

M. Šljivak

Navijači FK Željezničar postavili su na južnoj tribini veoma zanimljivu parolu.

Parola koja se pojavila pred meč protiv Zrinjskog na Grbavici ide na račun nosioca TV prava za Premijer ligu, a na njoj piše:

"Zašto razvlačiti šest utakmica na četiri dana? Cilj je biti na stadionu, a ne ispred malih ekrana".

Utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine često se igraju od petka do ponedjeljka, a tako je i u ovom 27. kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Željezničar - Zrinjski igra se danas od 18 sati, četiri utakmice na rasporedu su u subotu, a kolo se završava u ponedjeljak utakmicom Veleža i Posušja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Direktor
Koja glupost, pa ne igra se fudbal samo za navijace koji dođu na stadion, bas promasena parola.
5 4
Lenox
Zato što je raji pun khurac utakmica u našoj ligi. To prvenstveno mislim na grad Sarajevo. Na Koševu je katastrofa od posjete godinama, zato što klubovi iz Sarajeva ne mogu da prate apetite i zahtjeve navijača. Ljudi neće da gledaju da je njihov klub prosječan ili ispodprosječan u ako ne i najgoroj ligi u evropi. Lopovluk i javašluk u oba kluba, bez ikakve vizije i pobjedničkog mentaliteta.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi