Navijači Željezničara pjevaju iz sveg glasa, a igrači potišteni stoje i slušaju
Foto: K. Dedić

Nakon poraza na Mokrom Docu

Navijači Željezničara pjevaju iz sveg glasa, a igrači potišteni stoje i slušaju

Eldar Ganibegović

Bez obzira na poraz od Posušja, navijači Željezničara dali su podršku svojim ljubimcima i nakon utakmice, no oni, razumljivo, i nisu bili baš raspoloženi za pjesmu. 

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Posušje je na Mokrom Docu s 1:0 savladalo Željezničar. 

Utakmica je igrana u večernjem terminu od 20:45 sati, očekivao se veliki broj navijača, ali kiša koja je počela padati 45 minuta pred početak utakmice pokvarila je sve.

Bez obzira na to, oko stotinjak Manijaka došlo je na daleko gostovanje podržati fudbalere Plavih s Grbavice, a imali su i snažnu poruku na transparentu.

Grupa Manijaka pristigla na Mokri Dolac istakla je i parolu sa snažnom porukom: "Neka tvoje ubice nikad ne spavaju mirno! Aner Kasapović".

I nakon utakmice fudbaleri Željezničara su, bez obzira na poraz, dobili podršku u vidu pjesme do koje, razumljivo, njima baš i nije bilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Manijaci su u glas pjevali, a fudbaleri Željezničara mirno su stojali ispred njih, te ih pozdravili i zahvalili im se za podršku. 

Za Željezničar je ovo inače prvi poraz u sezoni, nakon što su prošle sedmice na Grbavici savladali Borac.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Krezubi cobani
3 2
E.Car
To je naša snaga!!! Idemo ponovo obradovati najbolje navijače u državi!!!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi