17

Komentari (17)

SarajevoFC
@posto_tad_nisu_postojali Ko tebe sta pita papak?
SarajevoFC
@Car Necu to reci Care, nema razloga. Samo kazem kako jeste. Mislim da i ti znas da je tako. Ali lako je ovu djecurliju isfolirat. Ocito da ste naucili dobro od istocnih nam komsija kako stalno ponavljana laz postane istina.
posto_tad_nisu_postojali
@hzsg kume je li to i dalje bališ dok pričaš i što si toliko ljut?
posto_tad_nisu_postojali
@SarajevoFC vrhunac navijača Sarajeva ove godine su dislajkovi na ss.ba :D
pjanke.sa
Mozes misliti kako je vama zadnjih 12 godina kad je nama tesko ovako zadnje dvije. stvarno vam je tesko i dalje. Ali izdrzite jos malo necete jos dugo.
SarajevoFC
Mitomani TM88 u svom elementu. Nikakve veze sa 87-om nemaju osim sto su se te godine slepali Hordama po gostovanjima u bivsoj Jugoslaviji. Ali hajde, nek im je sretno.
E.Car
Sad ces još reći kako ste i kao klub stariji od Želje, možda ste u rangu i sa Zrinjom.
posto_tad_nisu_postojali
U svom elementu? :D Eto koliko te kompleks puca da ne znaš ni koliko glup ispadaš
Comandini
Neutralan sam, ali realno nijedna navijacka skupina u BIH se ne moze porediti a TM87. Cak bih se usudio reci da svi ostali skupa ne mogu da generisu takvu dominaciju i brojcanost na tribinama i izvan tribina kao TM87. Ali respect svim nasim navijacima.
E.Car
Džaba ćoravim pokazivati oni ne vide pa ne vide.
hzsg
Malo je rec drug da si smIješan, bole reci da si za PSIHIJATRIJE, ili si imao neki POSEBAN SAN gledajuci mnogo filmova NAUCNE FANTASTIKE.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.