Manijaci sa sjeverne tribine prate večerašnji meč: "Kako stariš, sve te više volim..."

Jug zatvoren zbog kazne

Manijaci sa sjeverne tribine prate večerašnji meč: "Kako stariš, sve te više volim..."

E. Škorić, foto: T. Hebib

Željezničar od 19:30 sati dočekuje Radnik u još jednom zanimljivom meču osmog kola Premijer lige BiH.

Plavi imaju priliku da se na Grbavici protiv uvijek nezgodne ekipe iz Bijeljine pokuša pobjedom iskupiti navijačima za slabo izdanje u Mostaru protiv Veleža, a ujedno se primaknuti vodećem Tuzla Cityju.

Izabranicima Amara Osima naravno potrebna je i podrška vjernih navijača. Zbog kazne Manijaci neće biti na južnoj tribini, ali su na sjevernoj tribini okačili zastavu i odatle će pratiti duel.

"Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim", poruka je Manijaka pred duel Željezničar - Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, FK Željezničar je kažnjen zbog bakljade na derbiju sa Sarajevo, pa su zbog toga oni najvjerniji navijači Plavih umjesto na južnoj, ovaj put na sjevernoj tribini.

Top Komentari

afica2007
Jao papanijade. ??
13 3
a1ska
Kakva je ovo izjava Almira Memica? Kao da je Zarko Gambiroza.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije