Manijaci na svoj način najavili Bajram

Gostovali na Tušnju

Manijaci na svoj način najavili Bajram

E. Škorić

FK Željezničar je imao dobru podršku na Tušnju tokom meča protiv Tuzla Cityja.

Iako su na stadion ušli tek u 61. minuti, Manijaci su stigli da podrže svoj tim, ali i da istaknu nekoliko parola.

Pred kraj meča su zapjevali u sav glas pjesmu Nedžada Salkovića "Nek' mirišu avlije", čime su najavili dolazak Ramazanskog bajrama, jednog od dva najveća muslimanska praznika.

Sve u svemu, Manijaci su ponovo bili uz svog Želju, te su još jednom položili ispit iz vjernosti, ali i pokazali da su navijači za primjer.

Sezona za Željezničar nije najbolja, bilo je dosta turbulencija, no klub je ipak mirno ušao u finiš sezone, a uz malo sreće mogao je ući u borbu za Evropu, što bi bilo ravno čudu s obzirom na sva dešavanja u prvom dijelu šampionata.

Plavi u narednom kolu dočekuju Borac koji vodi njihov bivši trener Tomislav Ivković, ali za sada nije poznato gdje će se odigrati taj meč budući da će se na Grbavici igrati EP za kadetkinje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Belajsuz1989
Treba skinuti Manijacima kapu, svaka im cast sta su uradili za svoj klub i bukvalno ga iscupali iz ambisa.Pozdrav od Rodjenog
16 0
henna
Bravo manijaci i pozdrav od pitara. Svaka čast!
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi