Manolas: Lazio je solidan, ali mi smo mnogo jači i bolji

Počelo je prepucavanje

Manolas: Lazio je solidan, ali mi smo mnogo jači i bolji

Endin Čaušević

Veliki derbi Rima igra se danas od 15 sati između Rome i Lazija u okviru šestog kola italijanske Serije A.

Roma nije najbolje ušla u sezonu, ali nakon ubjedljive pobjede nad Frosinoneom igrači Eusebija Di Francesca uspjeli su malo vratiti samopouzdanje. S druge strane, Lazio se nalazi u nešto boljoj formi, ali to im pred ovakvu utakmicu gotovo ništa ne mora značiti.

Do meča na Olimpicu ostalo je još nekoliko sati, a prepucavanja su odavno počela. Defanzivac Vučice, Kostas Manolas, poručio je da vjeruje da će Roma osvojiti danas tri boda jer su jednostavno bolja ekipa od ljutog gradskog rivala.

"U derbiju morate na teren izaći sa jasnim ciljem i dati svoj maksimum jer znamo koliko su ove utakmice važne navijačima. Lazio je solidan, čekaju protivnika i idu na kontre, ali mi znamo kako igraju i možemo ih pobijediti. S druge strane, jasno je da smo mi jači i bolji tim od Lazija", rekao je Manolas.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Šta ti pričaš, Ti si najveća rupa u Romi glupane.I danas ćemo vidjeti kako ćeš kiksati.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti