Manolas smirio navijače: Ostajem u Romi
Foto: EPA

Grk donio odluku

Manolas smirio navijače: Ostajem u Romi

Grčki fudbaler Kostas Manolas definitivno će i naredne sezone nositi dres Rome. 

Manolas (26) je ovog ljeta bio na pragu transfera u St. Petersburg kojeg vodi Roberto Mancini, a nakon što je cijeli posao propao odlučio je da ostane u redovima Rome, što je i potvrdio za italijanske medije. 

"Ostajem u Romi, to je sigurno. O novom ugovoru ne mogu ništa reći, jer ne znam kada će se na tome raditi, ali u svakom slučaju ću ostati u Romi", kazao je Manolas.

Grk je, podsjetimo, sa Zenitom bio dogovorio sve i imao je zakazan ljekarski pregled, no, na istom se nije pojavio. Navodno se predomislio kada je saznao da će mu ruski klub plaću davati u domaćoj valuti, rubljima, dok je on insistirao na eurima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Razlog zbog kojeg Manolas nije želio primati ruske rublje leži u tome što se bojao da bi mu eventualna inflacija u Rusiji mogla da pojede zaradu. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti