7

Komentari (7)

SarajFK
@user1662850567 nek si im reko!
SarajFK
@axel42 Pogledaj nekad neku utakmicu pa komentarisi brate moj dragi. Nojer je statisticki najgori golman u ligama petice. A vjerovatno i u cijeloj Europi.
user1662850567
Koliko ljubomoru pa to je nemuguce sve vam vi smjeta od bayerna igrace klub ime kada Real barsa city chelsea neki drugi kada kupuju najbolje igraca pa to je super ekstra kad uzme bayern on da to je oslablanje lige kluba nema kraj na vasu ljubomoru prosto neverojtno ali okej svako ima pravo da iznese svoje pravo makar to da je ljubomoru ali kako i da je bayern je to sto je najbolji klub u nemackoj i dalje sirum sveta bez razlika to dali vam to svidelo ili ne mrznju kon bayerna to naprotiv pokazuje koliko su veliki klub poz
SarajFK
Bez rupetine nojera su 100 puta bolji nego sa njim. A plzen ce oni pobijediti i da igraju sa pionirima!
axel42
Opasne nekakve komplexe ti nabio Neuer!! Jelde, bruda?? Svaka objava o njemu, ti se ko muha na vnoga zalijepiš!! Najbolji golman zadnjih 15 godina!! Moja rupo, moja!!
user1662850567
Najbolji posle senmaera i kanh ali svakako u novoj generacijom je najbolji golman
user1658611289
Ma pusti glupana, ili je bolestan jadnik ili ga je Nojer nekim bravurama ojadio njega i njegov tim. Nojer, Buffon i Kahn tri najbolja golmana zadnjih 30 godina ako ne i više !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti