Čovjek koji jednostavno ne voli Staru damu: "Ako Juventus ne pobijedi sretan sam"

Bianconeri nisu svakom omiljeni

Čovjek koji jednostavno ne voli Staru damu: "Ako Juventus ne pobijedi sretan sam"

A. Čaušević

Rijetki su fudbaler koji javno priznaju da ne simpatišu neki klub te se raduju njegovom neuspjehu. 

U tu grupu igrača ubraja se Radja Nainggolan koji je u prošlosti nekoliko puta iskazao određenu antipatiju prema Juventusu.

Iskusni veznjak je to uradio i sinoć nakon utakmice italijanskog Kupa između Intera i Cagliarija koji je pripao Nerazzurrima s 4:1.

Ovaj 31-godišnjak je ljetos prešao iz Intera u Cagliari te bez obzira na to u trci za Scudetto navija za milanski tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek navijam za svoje bivše saigrače, ako Inter pobijedi to znači da neće Juventus, tako da sam sretan", kazao je Nainggolan.

Bivši reprezentativac Belgije je prije pet godina bio na radaru Juventusa, torinski klub ga je želio u svojim redovima, ali je on na kraju izabrao Romu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fino alla Fine
Zato si se naosvajao.,panjino te u romi, interu a sad Boga mi i u Caglariu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti