10

Komentari (10)

user1620593935
svaki napad real trazi penal.... jos sudija ne svira kraj utakmice 97 min i jos ruku traze da izmisli penal za real. Vinicius trebao dobiti crveni prije svega. Real uvijek ima pomoc sudija
PA OVO SE ODAVNO ZNA HAHAHAHHA!ŠTA JA PONAVLJAM IMA 20 GODINA,PENAL VARDRID JE ZAŠTIĆEN OD SUDIJA I SAVEZA TJ GOWNO TEBAS IH ČUVA
barcaforever
Žuti karton definitivno ali zbog prigovora i unošenje u facu sudiji ne znam kakav to sudac toleriše?
Adrian
Dajte nemojte kakit samo novinaru i naravno navijacima Barcelone je sudija istod imo dres Raula nije se vidilo jer je crveni komplet. Pogledajte startove Gavija pa onda komnetarisite.
CAGE55
Ma nasi portali pojma nemaju,samo prenose sa drugih portala neke nebuloze...
Skull
Pa mali Gavi trebao dobiti crveni karton prije svih, kakvo favoriziranje Reala
user1620593935
Vinicius je trebao dobiti crveni prije svih
user1620593935
Eto kakvo favoriziranje Reala
Skull
Radi cega ? Sto je De Jong pravio faul nad Vinijem a sudac nece da svira faul pa ga otreso na zemlju, je li radi toga mozda ? Ili sto je prigovorio sudcu sto svira kontra faul ?
user1620593935
To ti nije nikakvo opravdanje za ovakvo divljacko ponasanje viniciusa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.