Maradona ne prašta: Aguero "uklonjen" s porodičnih fotografija

Obojio ga crnom bojom

Maradona ne prašta: Aguero "uklonjen" s porodičnih fotografija

Endin Čaušević

Napadač Manchester Cityja, Sergio Aguero, u javnosti je poznat po svojim sjajnim igrama u dresu kluba s Etihada, ali i po tome što je nekada bio u vezi sa kćerkom legendarnog Diega Maradone.

Aguero i Maradonina kćerka Gianni bili su nekoliko godina u ljubavnoj vezi, a zatim su se i vjenčali. Maradona je tada hvalio Aguera na svakom koraku, ali to se promijenilo 2012. godine kada je Aguero zatražio razvod i odlučio je da napusti svoju tadašnju suprugu.

Maradona je dobio unuka Benjamina, ali ni to ne pomaže Agueru da izgladi odnose sa ocem svoje nekadašnje supruge. Legendarni Maradona uopšte ne želi da priča sa Aguerom, a koliko ga ne podnosi najbolje pokazuje fotografija na kojoj je lice Aguera obojeno crnom bojom.

Aguero se više ne nalazi na porodičnim slikama koje Maradona ima u svojoj kući. Naime, Maradona je na svakoj slici na kojoj je Aguero odlučio da crnom bojom prekrije njegovo lice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije