Maradona: U Sevilli su ludi što su doveli Montellu

Legendarni Argentinac nije oduševljen

Maradona: U Sevilli su ludi što su doveli Montellu

Legendarni argentinski fudbaler Diego Armando Maradona poznat je po svojim smjelim i direktnim izjavama za medije, kao i javnim nastupima koji uvijek izazovu različite komentare.

Ovoga puta, na Maradoninoj meti bio je novi trener Seville Vincenzo Montella kojeg nikako ne smatra dobrim rješenjem za klub iz Andaluzije.

"U Sevilli su ludi što su doveli Montellu na mjesto Berizza. Pogotovo nakon što su vidjeli kako je loše radio u Milanu. Na svijetu je hiljade trenera koji bi mogli raditi ovaj posao", iskren je bio Maradona.

Maradoni je također zasmetao način na koji se Sevilla ponijela prema Berizzu, svom sada već bivšem treneru koji je nedavno operisao rak, a potom dobio otkaz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vincenzo Montella je već debitovao na klupi Seville i to neslavno - domaćim porazom u gradskom derbiju od Betisa rezultatom 5:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi