Maradona prekršio pravila izolacije: Došao na meč u lošem stanju i otišao kući nakon nekoliko minuta

Nije očekivao takav rođendan

Maradona prekršio pravila izolacije: Došao na meč u lošem stanju i otišao kući nakon nekoliko minuta

E. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Diego Maradona, jučer je proslavio svoj 60. rođendan.

Maradona je dobio velike čestitke za 60. rođendan iz cijelog svijeta, ali najdraža mu je ona njegove ekipe Gimnasije La Plata koja je jučer pobijedila Patronat sa 3:0, te su igrači pobjedu posvetili svom treneru.

Zanimljivo da Maradona nije vodio Gimnasiju na ovoj utakmici jer mu je određena izolacija nakon što je bio u kontaktu s osobom koja je pozitivna na koronavirus. Ipak, za Maradonu pravila izolacije očito ništa ne predstavljaju.

Argentinski mediji su bili iznenađeni kada se Maradona pojavio na stadionu na meču protiv Patronata, ali je na tribinama bio svega nekoliko minuta.

On je uz pomoć tjelohranitelja došao na stadion i odlučio je da prekrši pravila izolacije. No, mnogi su se zabrinuli jer Maradona nije izgledao baš najbolje i očito je da nije imao snage da odgleda cijeli meč.

Maradona je bio svega nekoliko minuta na stadionu i otišao je kući. Mnogi su zabrinuti za njegovo zdravlje i pogotovo što se ne pridržava pravila izolacije jer postoji šansa da je zaražen, te je na ovaj način zaista ugrozio zdravlje mnogih ljudi koji su bili s njim.

Top Komentari

AmarSahi
Pa eto, neka teoretičari lupaju da je korona lažna, a nemaju pojma o ničemu...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti