Maradona se javio nakon što mu je pozlilo: Izvinite što sam vas uplašio!
Sa legendarnim Argentincem je sve u najboljem redu

Oglasio se legedarni Argentinac

Maradona se javio nakon što mu je pozlilo: Izvinite što sam vas uplašio!

Midhat Šljivak

Legendarnom Diegu Maradoni sinoć je nakon meča Argentine i Nigerije pozlilo i ukazana mu je ljekarska pomoć na stadionu u St. Petersburgu.

Maradona se nije osjećao dobro, pa mu je nakon utakmice pružena ljekarska pomoć u prostorijama stadiona.

Srećom po legendarnog Argentinca on većih problema sa zdravljem nema. Maradona je veoma brzo stabilizovan, a on se oglasio na zvaničnom Facebook profilu.

Istakao je kako ipak nije završio u bolnici, iako su mu to ljekari savjetovali već na poluvremenu meča.

"Želim poručiti svima da sam dobro i da nisam u bolnici. U poluvremenu meča protiv Nigerije vrat me bolio. Ljekar me pregledao i savjetovao mi je da odem na poluvremenu meča. Odlučio sam ostati, jer smo igrali važan meč. Kako bih mogao otići?. Poljubac svima, izvinite na zabrinutosti", poručio je Maradona.

Argentina će u osmini finala SP-a igrati protiv selekcije Francuske.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi