U četvrtfinalu nas čeka meč stoljeća?

Messi protiv Ronalda?

U četvrtfinalu nas čeka meč stoljeća?

Edmir Škorić

Sve vodi ka tome da ćemo u četvrtfinalu gledati meč stoljeća. Meč dvojice najboljih na svijetu.

Argentina se večeras provukla, pa je pobjedom nad Nigerijom (2:1) uspjela da se plasira u osminu finala, pošto je Island izgubio od Hrvatske.

S druge strane, Portugal je prošao dalje u grupi sa Španijom, Marokom i Iranom, te će se u osmini finala sastati sa Urugvajom.

Voljom žrijeba odlučeno je da Portugal Cristiana Ronalda, u slučaju prolaza, igra protiv boljeg iz duela Argentina - Francuska.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Dakle, moglo bi se lako desiti da u borbi za polufinale gledamo okršaj Ronalda i Messija, koji će biti puno više od onih okršaja iz Španije kada zaigraju u dresu Reala, odnosno Barcelone.

U donjem dijelu žrijeba u osmini finala se sastaju Španija iRusija, odnosno Hrvatska i Danska, a čekamo još četiri učesnika prve runde nokaut faze.

Top Komentari

Chupy
U cetvrtfinalu nas ceka mec francuska-urugvaj.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi