Maradonina kćerka žestoko odgovorila Daniju Alvesu

Jasno mu poručila

Maradonina kćerka žestoko odgovorila Daniju Alvesu

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Dani Alves prije nekoliko dana izjavio je da je Lionel Messi daleko bolji igrač od Diega Maradone.

Nekadašnji fudbaler Barcelone je izjavio u jednom svom intervjuu da je se Messi i Maradona ne mogu porediti, te da je njegov nekadašnji saigrač daleko bolji igrač od legendarnog Maradone. Također, Alves je kritikovao Maradonu rekavši da je tužno što je osvojio Svjetsko prvenstvo golom koji je dao rukom.

Naravno, Brazilac nije morao dugo čekati odgovor, ali sigurno da nije očekivao da će on doći od kćerke legendarnog argentinskog fudbalera Dalme Maradona. Ona je Alvesu poručila da se slaže da se Messi i Maradona ne mogu porediti, jer je Messi još uvijek daleko iza njenog oca.

"Što se tiče 'Božije ruke" želim samo reći da Alves pogleda drugi gol koji je moj otac dao na toj utakmici. Učini sebi uslugu i pitaj ostale brazilske igrače kakav je moj otac bio fudbaler, sigurna sam da će ti znati dobro objasniti jer im je svašta radio u utakmicama protiv vas", poručila je Dalma Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti