"Maradonu su uništile droge i više ni on ne zna šta priča o Messiju"
Maradona je prije nekoliko dana iznenadio sve izjavom da Lionel Messi ne može biti lider reprezentacije Argentine jer pred svaku utakmicu čak 20 puta ide u WC. Messi se nije oglašavao, ali je to uradio njegov rođak.

Stigao odgovor

"Maradonu su uništile droge i više ni on ne zna šta priča o Messiju"

E. Čaušević

Legendarni Diego Maradona je iznenadio argentinsku javnost nakon što je osuo paljbu u medijima po jednom od najboljih igrača svijeta Lionelu Messiju.

Maradona je samo nekoliko dana prije toga stao u odbranu Messija i poručio da ne može na njemu biti sav pritisak reprezentacije, no promijenio je ploču. Legendarni Diego je poručio da Messi jednostavno ne može biti lider Gaučosa jer čak 20 puta ide u WC pred svaku utakmicu, te da se vođa jedne ekipe ne smije tako ponašati.

Naravno, Messi nije komentarisao ovakvu izjavu Maradone, no u njegovoj familiji nisu mogli da to prešute. Na kraju se oglasio njegov rođak Maxi Biancucchi koji je poručio da Maradonu skoro niko više ne shvata ozbiljno, te da su ga droge jednostavno uništile i da je to tužno gledati.

"Tužno je vidjeti šta Maradona priča o Messiju. Pričao je tako loše o njemu, a svjestan je da je on najbolji igrač svijeta. Već godinama on priča kako je najbolji koji je ikada igrao fudbal i to radi jer se boji i možda i zna da je Messi bolji od njega. Droge su ga uništile i siguran sam da više i ne zna šta priča", izjavio je Biancucchi.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Lesi kopu ne moze osvojiti i da bude bolji od njega hahah smjesno, mnogo smjesno!!! Samo sto evropljani ne znaju sta je kopa :D mutavi evropljani, cuj mesi... mesi je jedino najbolji dribler svih vremena nista vise
2 20
Seva1956
OVISNIK_nigdje veze.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi