Marc Bartra je novi fudbaler Borussije Dortmund

Barcelona zaradila osam miliona eura

Marc Bartra je novi fudbaler Borussije Dortmund

Španski defanzivni fudbaler Marc Bartra novi je fudbaler Borussije Dortmund, prenose njemački mediji.

Dortmund je aktivirao otkupnu klauzulu u njegvom ugovoru koja iznosi osam miliona eura i Barcelona nije mogla odbiti tu ponudu.

Ekipa iz Katalonije je na službenoj stranici poželjela sve najbolje Bartri u novom klubu.

"FC Barcelona želi sve najbolje Bartri u novoj fazi njegove karijere. Marc je u klub stigao sa 12 godina i proveo je više od polovice svog života u Barceloni. Službenu ponudu od osam miliona eura poslala je Borussija Dortmund", saopštili su iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bartra bi trebao potpisati ugvor sa Dortmundom na pet godina.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi