Pred kamerama saznao za transfer svog prijatelja, reakcija postala apsolutni hit
Jorginho otišao u Arsenal, a Cucurella je za to saznao pred kamerama.

Cucurella i Jorginho u glavnim ulogama

Pred kamerama saznao za transfer svog prijatelja, reakcija postala apsolutni hit

Eldar Ganibegović

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Jorginho je iz Chelseaja prešao u Arsenal. Za to je pred kamerama saznao fudbaler Chelseaja i njegov dojučerašnji saigrač Marc Cucurella.

Marc Cucurella gostovao je u jednom od programa programa portala goal.com i progovorio o detaljima Chelseajeve igre i saigrača.

Na jedno od pitanja o najpametnijem igraču u redovima londonskog kluba, Španac je odabrao Jorginha koji je u međuvremenu napustio klub. 

Tada je jedan od novinara prekinuo igrača i rekao da mu Talijan više nije saigrač te je prešao u redove Arsenala.

"Ne? To je to?", Cucurella je iznenađeno odgovorio. Defanzivac je dodao da je informaciju o transferu pročitao dan ranije, ali nije znao da je sve gotovo. Odmah nakon toga nasmijao se i izgledao iskreno iznenađeno.

Jorginho i Marc Cucurella igrali su zajedno u Chelseaju manje od pola godine jer se Španac pridružio momčadi u augustu 2022. godine. Tada su Plavci za njega Brightonu platili 65 miliona funti.

Ovaj transfer za sada se nije pokazao kao pun pogodak. Španac je upisao 23 nastupa za Chelsea, upisao je dvije asistencije, ali je njegova forma nestabilna. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prva utakmica Chelseaja nakon odlaska Jorginha je u petak 3. februara kada će se susresti s Fulhamom u ligaškoj utakmici.

Momčad trenera Grahama Pottera skupila je samo 29 bodova iz 20 utakmica ove sezone i nalazi se na desetom mjestu na tabeli Premier lige što je svakako daleko ispod očekivanja. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F1F
65 mil. £ funti?? Pa eto za te novce dobro " čisti nos" ..
Možda i @FahroKonjHodjic radi isto ovako ali je mrtvi kokuz ko' i ime tj nick :-))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi