Sinoć zaustavio Srbiju, danas dobio velike vijesti - Sprema se veliki transfer za bisera Engleske?
(AP Photo/Andreea Alexandru)

Guehi uskoro na Old Traffordu

Sinoć zaustavio Srbiju, danas dobio velike vijesti - Sprema se veliki transfer za bisera Engleske?

Eldar Ganibegović

Jedan od reprezentativaca Engleske koji je sinoć igrao svih 90 minuta protiv Srbije pred transferom je karijere. Vijesti donosi britanski TEAMtalk.

Fudbalska reprezentacija Engleske sinoć je rezultatom 1:0 bila bolja od Srbije u 1. kolu grupne faze Evropskog prvenstva (grupa C).

Jedini gol na utakmici postigao je Jude Bellingham u 14. minuti susreta, a Srbija je također imala svojih šansi, naročito u drugom poluvremenu, no nije stigla do pogotka.

U odbrani Engleske svih 90 minuta komandovao je 23-godišnji Marc Guehi, o kojem danas s Otoka dolaze zanimljive vijesti.

Navodno je ovaj stoper na pragu velikog transfera. Za njegov igrački karton zainteresovan je velikan u padu, Manchester United.

Kako se prenosi, navodno bi i Aaron Wan-Bissaka mogao biti uključen u cijeli posao. Crveni đavoli planiraju ponuditi njega i novac za Guehija.

Oglasi

Ovaj 182 cm visoki stoper Crystal Palacea je dijete Chelseaja. Cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Engleskoj iako je rođen u Abidjanu, glavnom gradu Obale Slonovače.

Chelsea ga je posuđivao Swanseaju prije no što je u julu 2021. godine stigao u Palace za 23,3 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od njega s dosta očekuje i na ovom Evropskom prvenstvu. Sinoć je vrlo dobro odradio 90 minuta protiv Srbije, a Engleska ima najveće ambicije.

Gledali smo ga sat vremena i u duelu protiv naše reprezentacije 3. juna na Wembleyju, a protiv Zmajeva je zaradio i javnu opomenu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi