I navijači Barcelone okrenuli su leđa Miralemu Pjaniću

Marcina anketa sve govori

I navijači Barcelone okrenuli su leđa Miralemu Pjaniću

Edmir Škorić

Dolazak Miralema Pjanića u Barcelonu za sada ne izgleda kao dobar potez.

Bh. veznjak je ljetos iz Juventusa prešao u Barcelonu, ali je od početka sezone u nemilosti trenera Ronalda Koemana, koji ga ne smatra starterom i uglavnom mu dozira minute i šansu daje ili kada je sve riješeno ili u nekim manje bitnim utakmicama kao u Kupu kralja.

Busquets, De Jong i Pedri imaju prednost u odnosu na Pjanića, koji nema drugog izbora nego da nastavi da trenira i da čeka svoju priliku.

Barcelona je ove sezone na terenu provela 2610 minuta, dok je Pjanić igrao 1042 minute i učestvovao je u svega 39 posto Barcinih minuta ove sezone. Nije uspio niti dati gol, niti asistirati, a uz sve je nedavno promašio penal u Cornellau u utakmici Kupa, zbog čega je Koeman bio posebno ljut.

I navijači Barcelone, koji su bili protiv Koemana, sada smatraju da Pjanić ne zaslužuje da bude starter, pa je u anketi Marce 64 posto odgovorilo sa 'ne' na pitnje: "Da li Pjanić trebao biti starter u ovoj Barceloni?".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Preostalih 36 posto smatra da Bosanac zaslužuje da igra u prvih 11. Tek je pola sezone, ima još puno utakmica da se odigra do kraja i još nije isključeno da Pjanić "natjera" Koemana da ga uvrsti među startnih 11, a također razuvjeri navijače koji su ga prerano otpisali, barem sudeći po anleti ugledne Marce.

Anketa se nalazi OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Neka prvo plate igrace pa onda neka pricaju
12 3
GAZIJASAISTOKA_
A SERIF KONJEVIC? Je li i on protiv PJANKETA?
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi