Nikad "paklenija" sedmica fudbala: Pogledajte raspored utakmica za narednih sedam dana

Već danas kreće niz mečeva

Nikad "paklenija" sedmica fudbala: Pogledajte raspored utakmica za narednih sedam dana

E. Čaušević

Nakon nekoliko sedmica pauze konačno nam se vraća Liga prvaka, a u utorak i srijedu na rasporedu su prve utakmice četvrtfinala.

Poslije reprezentativne pauze klupski fudbal ulazi u samu završnicu, a u centru pažnje nalazi se Liga prvaka. Ove sedmice igraju se prvi mečevi četvrtfinala, a do iste faze došla je i Evropska liga koja se igra u četvrtak.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu će ove sedmice itekako uživati u fudbalu jer je svaki dan barem jedna utakmica na programu. Naime, danas su na programu mečevi u Engleskoj i Italiji, a sastaju se Chelsea - West Ham i Bologna - Chievo.

Već sutra možete gledati dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Od 21 sat igraju Liverpool - Porto na Anfieldu, dok će se u Londonu sastavi Tottenham i Manchester City.

U srijedu se nastavlja "ludilo" Lige prvaka s dvije preostale utakmice. U centru pažnje je okršaj između Manchester Uniteda i Barcelone, dok u istom terminu od 21 sat igraju Ajax i Juventus.

U četvrtak se igraju svi mečevi četvrtfinala Evropske lige u terminu od 21 sat. Sastaju se: Arsenal - Napoli, Benfica - Frankfurt, Slavia - Chelsea i Villarreal - Valencia.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Predaha neće biti ni u petak jer počinje 34. kolo engleskog Premiershipa utakmicom Leicestera i Newcastlea. Također, istu noć igraju se mečevi Nantes - Lyon i Nurnberg - Schalke.

Prava poslastica i šlag na kraju sedmice dolazi za vikend. U subotu i nedjelju nas očekuju "strašne" utakmice. Izdvajaju se mečevi Manchester United - West Ham, Milan - Lazio, Roma - Udinese, Zrinjski - Željezničar, Sarajevo - Široki Brijeg, Liverpool - Chelsea...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi