Marca izabrala najgori tim prvog dijela sezone u Španiji

Čak četvorica igrača Real Madrida

Marca izabrala najgori tim prvog dijela sezone u Španiji

E. Čaušević, foto: EPA

Madridska Marca objavila je danas ekipu koju čini 11 fudbalera koji su prema mišljenju ovog uglednom portala najmanje pokazali u prvom dijelu sezone španske La Lige.

Iako je Marca najviše privržena Real Madridu na kraju nije bilo moguće da se neko od igrača kraljevskog kluba ne nađe u ovoj ekipi. Real ove sezone igra ispod svih očekivanja, a mjesto u najgoroj ekipi dosadašnjeg dijela sezone zauzela su čak četvorica igrača Kraljeva.

Naravno, niko prije početka sezone nije očekivao da će u najgorem timu La Lige u prvom dijelu sezone biti Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Achraf i Marcelo. Tu je jedan igrač Barce, Gerard Deulofeu, a u ekipi su još: Chichizola, Semedo, Lemos, Enzo Zidane, Maksimović i Gaitan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi