Marca je danas predstavila najbolju naslovnicu ikada!

U čast onih koji se danas najviše izlažu opasnosti

Marca je danas predstavila najbolju naslovnicu ikada!

Edmir Škorić
Teme:

Sportski list iz Madrida današnjom je naslovnicom odao počast svima onima koji rizikuju vlastite živote da bi pomogli drugima.

Obično na Maricnoj naslovnici prostor pune Messi, Ronaldo, Zidane, Bale, zvijezde evropskog i svjetskog nogometa i sporta uopće, ali sada je red došao na one koji su uglavnom u drugom planu, no kada "gori" - eto ih da pomognu.

Tako je uredništvo Marce odlučilo da na naslovnicu postavi "idealni tim", odavši počast svemu onome što rade ljekari, policajci, vojska, vatrogasci, prodavci, dostavljači hrane, radnici na benzinskim pumpama...

"S ovakvim timom Španija može sve da pobijedi", nadnaslov je uglednog časopisa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Španija je uz Italiju jedna od najugroženijih zemalja na svijetu usljed pandemije koronavirusa sa preko 2100 preminulih.

Top Komentari

Leo
"Sa ovakvim timom Španija može sve da pobedi". Suza će mi krenuti, bukvalno sam se naježio.
1 0
Mowzilla
Aferim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi