Marca: Luka Jović najgori napadač Reala u 21. vijeku!

Dosta kritika na račun Srbina

Marca: Luka Jović najgori napadač Reala u 21. vijeku!

E. Škorić

Luka Jović se nije proslavio po dolasku u Real Madrid i napadač trpi brojne kritike.

Jovićev transfer iz Eintrachta s oduševljenjem je dočekan u Madridu, ali nije dugo trebalo da ga tamošnji mediji "razapnu", a Marca je otišla korak dalje, pa ga je proglasila najgorim napadačem Reala u 21. vijeku.

Marca piše kako je Realov trener Zinedine Zidane imao velika očekivanja i da se nadao kako će Eden Hazard i Jović riješiti problem slabe efikasnosti, ali i jedan i drugi su zakazali.

"Od početka ovog vijeka Real je imao napadača zbog kojih mu je zavidio cijeli svijet: Ronalda Nazarija, Owena, Raula, Karima Benzemu i Cristiana Ronalda. Ako pogledamo sve napadače koje je Real dovodio, niko nije imao tako dug post kao Jović, čak ni Klass-Jan Huntelaar ili Emmanuel Adebayor", navodi Marca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jović je i dalje bez gola u Realu, a do meča s Mallorcom koji se igra 19. oktobra proći će 63 dana od debija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saray
Nikad nije ni bio za reala....
4 2
amadeus21
**** majku, kakvi su ovo debili u Marci?!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti