9

Komentari (9)

bhodzic
Mislim da je prerano napravio veliki korak, odnosno potpisao sa klubom kakav je REAL M. On je trebao ići stepenicu po stepenicu, pa tamo negdje sa 25-26 doći u REAL.
Dobojlija
Bilo je I gorih igraca reala ,a Jovic trebao je jos barem jednu sezonu provesti u bundesligi ,dodatno bi sazrio
gh0ast
Zašto piše srbina.. Valjda srbijanca Srbijanskog reprezentativca **** ga dan vise i ove nacionalističke novinare. Koje ste vi smeće, ne vjerujem.
Dobojlija
Mogu I napisati igrac reprezentacije srbije tako je jos bolje
DylanDog
Nego šta je? Srbi ne postoje? Je li i to više nije dozvoljeno? Kako se naziva čovjek iz Hrvatske?
gh0ast
Postoje Srbi kao narod. On je fudbaler iz Srbije, kako bi se ti osjećao da piše Na račun Bošnjaka stigle kritike Piše se o Pjanicu. Glupost cista On je igrač iz Srbije Dakle oslovljavati se treba sa reprezntativac Srbije, fudbaler porijeklom iz Srbije, Srpski reprezentativac Sve to tako treba A ne kao ovaj naš ****** uzeo Srbin hehehe role Nek se nosi i ovaj novinar i svi vi zajedno sa njim u tri mile ****e materine.
GenuineComments
Igrac koji nacinom postizanja golova podsjeca na Raula. Odlican napadac kojem treba vremena za navikavanje, ali na terenu. Zidane mu do sada nije pruzio pravu priliku a sva paznja je usmjerena na Hazarda.
Saray
Nikad nije ni bio za reala....
amadeus21
**** majku, kakvi su ovo debili u Marci?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.