4

Komentari (4)

Adnan tz
niko nije bio niti ce biti u bih ko dzeko da primi ispucane lopte na centru i ceka 10sekundi da ovi ostali se prikace
Harisss
Itekako plakati. Ne pominjite mi da ce doci dan kada ce se Dzekson povuci. Odmah me hvata strah i tuga. Uzivajmo u jos ovih aBd nekoliko godina sto ce igrati.
ibrahim51
Aferim Dzeko! Puno ce vremena proci, da dode takav igrac.On je primjer igraca kako se radom, upornoscu, postizu ciljevi.Gdje god je igrao sve je novo naucio i jaci bio. Cinimi se da je najvise ispekao zanat u Vosburgu - Njemacka.Da nam je ziv i zdrav i da dugo godina jos igra i zivi.Neka ostali svi igraci ama bas ostali svi, neka uce i neka ginu na terenu.Samo na taj nacin ce postici sta zele.
Zara Salisburgo
Dzeko je samo jedan, i kada ga ne bude vise u repki e tad cemo plakati....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.