Marca objavila sastav Barcelone: Ko su najgora pojačanja katalonskog kluba u 21. stoljeću?

S nekima su baš promašili

Marca objavila sastav Barcelone: Ko su najgora pojačanja katalonskog kluba u 21. stoljeću?

Endin Čaušević

Barcelona je u 21. stoljeću sigurno jedan od klubova koji je pokazao najviše, a samim tim i osvojio najviše titula.

Katalonci su nekoliko sezona dominirali evropskim fudbalom, ali su prethodnih godina prepustili tron. Mnogi se sjećaju vremena kada je Barcelona tim pravila oslanajući se većinom na igrače iz La Masije, ali to se itekako promijenilo.

No, i tokom najboljih sezona ovog tima bilo je nekih transfera koje svi u Barceloni žele što prije da zaborave. Marca je odlučila napraviti sastav najgorih pojačanja koje je katalonski klub doveo u 21. stoljeću.

Na golu se nalazi Richart Dutruel koji je iz Celte došao u Barcu, ali je na Camp Nou totalno podbacio. U odbrani su Martin Caceres, Dmytro Chygrynskiy, Thomas Vermaelen i Yerry Mina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče veznog reda tu su Alex Song, Andre Gomes, Ricardo Quaresma i Juan Roman Riquelme, a napad čine Philippe Coutinho i Zlatan Ibrahimović.

Sigurno je mnogima čudno što se neke velike zvijezde nalaze u izboru najgorih pojačanja Barcelone, ali ruku na srce njihov boravak u katalonskom klubu je bio baš za zaborav.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maximilian
Kako li je Zlatan ovdje dospio ptice znaju. 29 utakmica, 16 golova i 9 asistencija. Boateng je ubjedljivo najgore njihovo pojačanje u napadu.
4 0
GigantMostarski
Ne kontam zasto je Ibra ovdje? Pa covjek je zabijo ko lud cak i kad ga je Guardiola htio zaustavit u tim namjerama nekim idiotskim instrukcijama, al Ibra ko Ibra vazda po svom.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti