4

Komentari (4)

Novibroj
Sta vi on je prije 4 mjeseci imo sve Sad ima 18millioner eura vise , takva je mu klauzula ugovoru u slucaju odkaza. Sad ce bar spavat ko beba , bez brige novinara a 18milliona eura vise . Imo je 18milliona kuraca u savezu Spanien moro bi naredi 18 . Godina da bude selektor. Sta bola lose ko rece lose bola nemoze mu ljepse biti jackpot pa ti vidi
Saimai1316
Sta je zasluzio to je dobio,jednima on dao nogu pa sta je drugo mogo ocekivati mego da ce i on sam dobiti nogu u guzicu
almir
tako mu i treba
vanja8
Tako ti je u životu... Julen Lopetegui,do prije 4 mjeseca imao je sve ,kad kažem sve,mislim na profesionalnu karijeru...Selektor Španije,koja je bila jedan od favorita na SP,respektabilno i poželjno mjesto za svakog stručnjaka,a onda dodje Perez i ponudi mjesto trenera u Realu... I Julen Lopetegui prihvati,zamjeri se fudbalskom savezu,njenom predsjedniku,citavoj naciji i misli evo me na krovu svijeta...Ma necu vise komentarisati,samo ponoviti onu narodnu "Ko visoko leti nisko pada".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.