Marca žestoka prema Luki Joviću nakon nastupa koji je imao sinoć

Odigrao loše, a zatim kritikovan

Marca žestoka prema Luki Joviću nakon nastupa koji je imao sinoć

E. Oštraković

Zinedine Zidane jučer je u porazu Real Madrida na domaćem terenu od Šahtara, šansu od prve minute dao Luki Joviću.

On je odigrao 59 minuta, ali nije imao nikakav učinak. Umjesto njega ušao je Vinicius Junior, koji je zabio odmah nakon što je ušao u igru.

"Zidane mu daje više prilika ove sezone, nego što je to bilo prošle godine, ali nema znakova da Jović želi da uspije u Madirdu. Nestao je na terenu i bio je zamijenjen", napisao je novinar Marce o nastupu Jovića portiv Šahtara.

Osim Jovića, novinari Marce su žestoko kritikovali još dva nogometaša Real Madrida, a riječ je o Marcelu, te Ederu Militau.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Ni meni nije jasno sta ovaj tokmak radi u Rejalu?
4 1
to_je_tako
Realno, njegova kvaliteta je neupitna i to je pokazao u 5x slabijoj ekipi Frankfurta. Ako tamo zabijas kao na traci, sa manje kvalitetnim suigracima, onda znaci da znas. Jednostavno on je slab u glavi, dosao u Real i mislio "to je to, ne moram vise davati 120% od sebe, noge sada same idu, golmani se sklanjaju sa gola jer sad igram u špicu Reala". Ima tu svega, malo do glave, malo do stalnih kritika i velikih ocekivanja, malo do trenera itd.. Pa čitao sam da ga je Niko Kovač tjerao da pljuje krv na treninzima, nije mu dao da pada ispod 120% uloga, a ne kazu dzaba, kako treniras, tako igras ..
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi