Jović "pokupio" Ljajićevu djevojku, a španski mediji im sada dali urnebesan nadimak

Moderna verzija već viđene priče

Jović "pokupio" Ljajićevu djevojku, a španski mediji im sada dali urnebesan nadimak

Endin Čaušević

Adem Ljajić i Luka Jović postali su hit na društvenim mrežama zbog fotografije s meča Srbija - Mađarska.

Ljajić i Jović su bili zagrljeni jedan do drugog dok se intonirala himna Srbije, a ova fotografija je postala pravi hit na društvrenim mrežama.

Naravno, to je zbog toga što je Jović trenutno u vezi s manekenkom Sofijom Milošević s kojom je nedavno dobio i sina, a poznato je da je Sofija prije toga bila u dugogodišnjoj vezi s Ljajićem.

No, očito je da su oni sve to ostavili iza sebe i da su u dobrim odnosima. Međutim, mediji u Španiji su posebno to "ispratili" jer je jasno da već dugo vremena traže svaku sitnicu kako bi kritikovali srbijanskog napadača.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ovaj put su odlučili da daju nadimak ovom prijateljstvu i Jovića i Ljajića su prozvali "moderni Mauro i Icardi i Maxi Lopez".

Top Komentari

sslazio
Smarate.
13 0
Fk1921
I tata bi sine
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti