7

Komentari (7)

user1579409590
ON I HAZARD SU NAJGORI TRANSFER OVOG STOLJECA.. DOK JEDAN SAMO SIJEDI S'POVREDAMA NA KLUPI A DRUGI NEMA POJIMA NI GDJE JE NI STA JE.. STVARNO REAL JE BACIO PARE U VODU ZA NJIH SRAMOTA I BRUKA... ZA TE PARE STO SU ONI DALI ZA OVU DVOJICU BOLJE DA SU KUPILI SADIO MANÉA I MBAPEEA.. KATASTROFA BRUKA I SRAMOTA
Hakkinen
E neka si im se vala nagovorio. Svaka ti dala -:)))
to_je_tako
Realno, njegova kvaliteta je neupitna i to je pokazao u 5x slabijoj ekipi Frankfurta. Ako tamo zabijas kao na traci, sa manje kvalitetnim suigracima, onda znaci da znas. Jednostavno on je slab u glavi, dosao u Real i mislio "to je to, ne moram vise davati 120% od sebe, noge sada same idu, golmani se sklanjaju sa gola jer sad igram u špicu Reala". Ima tu svega, malo do glave, malo do stalnih kritika i velikih ocekivanja, malo do trenera itd.. Pa čitao sam da ga je Niko Kovač tjerao da pljuje krv na treninzima, nije mu dao da pada ispod 120% uloga, a ne kazu dzaba, kako treniras, tako igras ..
MangasColoradas
@to_je_tako ...to se inace zove "one season wonder"
TesanjskiBrnjo
Ni meni nije jasno sta ovaj tokmak radi u Rejalu?
MangasColoradas
@TesanjskiBrnjo ...uvalile im Svabe macka u vreci za masnu lovu.
user1579409590
HAHAAA JARO STO ME NASMIJA SVAKA TI CAST HAHAAAAA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.