Marcela Bielsu očekuje žestoka kazna?

Oglasili se i čelnici Lazija

Marcela Bielsu očekuje žestoka kazna?

Endin Čaušević

Argentinski stručnjak Marcelo Bielsa nalazi se u centru pažnje jer je nakon samo dva dana napustio klupu Lazija.

Bielsa je dogovorio saradnju sa italijanskim klubom, ali je samo dva dana nakon toga saopštio da je podnio ostavku, te da neće biti trener Lazija u narednoj sezoni. Ovaj potez iznenadio je čelnike rimske ekipe, ali i cijelu italijansku sportsku javnost.

Mnogi vjeruju da je ovaj stručnjak dobio ponudu da preuzme klupu Engleske, ali Bielsa to nije želio priznati. Nakon ove drame oglasili su se i čelnici Lazija koji su najavili i tužbu protiv ovog trenera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želimo reći da smo iznenađeni ovim potezom Marcela Bielse koji je prekržio nekoliko stavki u našem ugovoru. Sve će ovo ići na sud i saopštili smo mu da će dobiti tužbu. Vjerujemo da će sud biti na našoj strani i očekujemu da Bielsa dobije kaznu od 30 miliona eura. Pripreme s ekipe vodit će Simeone Inzaghi", poručili su iz Lazija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi