Marcelino: Ostanak Kondogbije je završena stvar

Neće se vraćati u Inter

Marcelino: Ostanak Kondogbije je završena stvar

E. Čaušević

Geoffrey Kondogbia pred početak ove sezone odlučio je napustiti Inter i otići u Valenciju na posudbu do kraja ove sezone.

Čelni ljudi španskog kluba su oduševljeni igrama koje pruža ovaj francuski fudbaler i odlučili su otkupiti njegov ugovor na kraju sezone. Iako su se u Interu nadali da Valencia neće iskoristiti tu opciju na kraju se sigurno kaju što su tako lako pustili Francuza.

Kondogbia je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Šišmiša odigrao 29 utakmica, postigao četiri gola i upisao četiri asistencije. Trener ovog tima Marcelino potvrdio je da Kondogbia ostaje u Valenciji i nakon ove sezone.

"Ostanak Kondogbije je završena stvar. Dogovor je postignut jer je Valencia odlučila otkupiti njegov ugovor od Intera. Ne morate me ni pitati da li sam želio da se to desi. To je isto da me pitate da li volim više Fiat ili Lamborghini", rekao je Marcelino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije