Poznati turski kuhar prepao Marcela: "Pazite, ovo je vruće, vruće, vruće"

Uzeo ga na stari fazon

Poznati turski kuhar prepao Marcela: "Pazite, ovo je vruće, vruće, vruće"

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Marcelo trenutno sa svojom porodicom odmara u Dubaiju.

Nakon još jedne sezone Marcelo je dobio nekoliko sedmica za odmor prije početka priprema s Real Madridom za naredne izazove.

Ovaj iskusni lijevi bek nije se našao na spisku reprezentacije Brazila za Copa Americu koja se igra u njegovoj domovini zbog čega je imao vremena za odmor sa svojom porodicom.

Marcelo je odlučio da dio odmora provede u Dubaiju gdje uživa već nekoliko dana. Posjetio je i poznati restoran CZN Burak, a tu ga je ugostio i vlasnik Burak Ozdemir.

Turski kuhar je pripremio razne specijalitete za fudbalera Real Madrida, ali uspio je sve nasmijati šalom na račun Marcela.

Naime, Burak je glumio kako za Marcelov stol donosi vreo čaj, a kada je stigao do igrača Reala odglumio je kako mu ispada tacna što je itekako prepalo Brazilca.

Oglasi

Kada je shvatio o čemu se radi i Marcelo se nasmijao i priznao je Buraku da ga je uspio nadmudriti.

Poznata je Marcelova sudbina u Realu

Iako se u posljednjih nekoliko mjeseci govorilo da će iskusni Marcelo godinu prije isteka ugovora napustiti Real, od toga neće biti ništa.

Bar tako piše dobro informisana Marca koja tvrdi da je Marcelo kontaktirao čelnike Reala kako bi saznao kakvi su njihovi planovi vezani za njegov status.

Dobio je uvjerenje da će ugovor odraditi do kraja, odnosno da ga nemaju namjeru puštati ili prodavati prije ljeta naredne godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, na takvu odluku uticalo je i mišljenje novog trenera Carla Ancelottija koji na Marcela ozbiljno računa u narednoj sezoni.

U prošloj je ovaj iskusni Brazilac u prvenstvu odigrao 16 utakmica za Real. Nije se upisivao u listu strijelaca, no uspio je dva puta asistirati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi