Casillas savjetovao Ramosu gdje da nastavi karijeru, bilo bi to za dobrobit fudbala

Legenda Reala

Casillas savjetovao Ramosu gdje da nastavi karijeru, bilo bi to za dobrobit fudbala

Admin Čaušević

Iker Casillas i Sergio Ramos su desetak godina dijelili svlačionicu kako u Real Madridu tako i u dresu Španije.

Casillas je napustio Kraljeve 2015. godine, a sada je veoma blizu da isto uradi i Ramos kojem na kraju mjeseca ističe ugovor.

Dogovora između iskusnog štopera koji nosi kapitensku traku i Florentina Pereza još uvijek nema i odlazak nikad nije bio bliži.

Legendarni golman je svom nekadašnjem saigraču poručio da ostane u Realu te da bi to bilo za dobrobit fudbala.

"Za dobrobit fudbala, nadam se da će dvije strane pronaći zajendički jezik na način da obje strane budu zadovoljne", rekao je Casillas te nastavio:

"Ja stvarno ne znam ništa, nisu mi ništa rekli i ne znam šta se dešava."

Oglasi

Inače, sskusni defanzivac je mjesecima unazad pregovarao o novom ugovoru sa predsjednikom Florentinom Perezom, ali dogovor nije postignut.

Ramos je tražio duži ugovor, dok je Perez nudio jednogodišnje produženje saradnje, pa su pregovori potpuno stali nakon što dogovor nije postignut.

Ipak, španski mediji tvrde da je Ramos promijenio mišljenje. Sada je spreman prihvatiti ponudu Reala jer želi i dalje nositi dres kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španac želi prihvatiti ugovor kojeg mu je Real nudio mjesecima unazad i vidjet ćemo kakav će biti odgovor Kraljeva nakon što se kapiten kluba predomislio.

Ramos je već 16 godina član Kraljeva. Odigrao je 671 utakmicu za klub i postigao je 101 pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velaMo
Za dobrobit nogometa nek pusti mlade snage ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi